Alle fortjener et
fremtidssikret internet

Uanset om man bruger internettet til at streame, game, arbejde hjemmefra eller drive erhverv, bør man have adgang til den bedste teknologi. Derfor udbygger vi fibernettet i de områder, hvor interessen er størst. Vis din interesse og vær selv med til at bestemme, om du skal have fremtidssikret dit nærområde, dit hus og dit internet.

Vis din interesse og tjek hvor hurtigt du kan få fibernet

Du mangler at udfylde feltet

Husk: Du er selv med til at bestemme. Vi udbygger kun i de områder, hvor interessen er stor nok. Hvis ikke interessen i dit område er tilstede, så rykker vi videre til andre områder.

Sådan kan du få fibernettet hurtigere til dit område

Bliv fiberambassadør og hjælp os med at skabe endnu mere interesse for fibernet i netop dit lokalområde. Mange ildsjæle har allerede sikret fibernet til deres områder ved at gøre en ekstra indsats.

Hurtig internet

Garanteret hastighed!

Hos Fibia får du altid, hvad du betaler for. Når vi skriver garanteret hastighed, så mener vi det. Med internet via vores fibernet er der båndbredde nok til alle. Derfor giver vi dig hastighedsgaranti** på din internetforbindelse.

Hvem er Fibia?

Fibia er NRGis og SEAS-NVEs fælles fibernetselskab. Vi har allerede leveret fibernet til over 150.000 kunder på store dele af Sjælland, Øerne og i Østjylland. Vi arbejder hele tiden på, at nye husstande og virksomheder kan få fremtidssikret fibernet – til konkurrencedygtige priser.

*Loyalty Group. Bedst i test 2012-2019

**Waoo hastighedsgaranti forudsætter, at testen er gennemført på testdinhastighed.dk og rapporteret efter betingelserne. Gælder ikke Wi-Fi (trådløst internet).