En fiberforbindelse bliver guld værd for din friværdi

I takt med at online-aktiviteter såsom video-chatting, streaming af film, gaming og backup af data spiller en større og større rolle i danskernes liv, øges deres krav og forventninger til internetforbindelsens hastighed. En hurtig internetforbindelse er simpelthen et krav i de fleste familier, for at hverdagen skal kunne fungere optimalt – ikke mindst i de familier, som har hjemmearbejdspladser.

Blandt andre ejendomsmæglerkæden home* fremhæver nu i deres salgsopstillinger, hvis en bolig har fibernet – fordi det er med til at øge salgsværdien både over for førstegangskøbere og de mere erfarne boligkøbere. home fortæller endvidere, at for knap 3 ud af 4 danskere har hurtigt internet direkte indflydelse på deres valg af ny bolig, og derfor spørger boligkøberne i dag ind til boligens internetforbindelse meget tidligt i købsprocessen. Så også i områder, hvor det måske står lidt sløjt til med hussalg og boligpriser, vil en hurtig internetforbindelse kunne øge sandsynligheden for, at boligen bliver solgt til en god pris.

Hjemmearbejdspladser forstærker udviklingen
Eftersom antallet af hjemmearbejdspladser forventes at stige markant i de kommende år, og da internettet generelt vil spille en større og større rolle i folks dagligdag, forventer home, at udviklingen blot vil forstærkes i fremtiden. Og denne udvikling bekræftes også af analyseinstituttet Userneeds*, der har talt med danske boligkøbere om forventninger og krav til deres fremtidige bolig. Så en hurtig internetforbindelse er og bliver et krav hos boligkøberne – både i dag og i fremtiden.

Fibernet er også en investering i fremtiden
Derfor er fibernet det helt rigtige valg for dig, der gerne vil øge din boligs friværdi. For allerede i dag giver fibernet dig Danmarks bedste internetforbindelse. Så enkelt er dét. Og fordi fiberforbindelsen kan opgraderes i takt med, at danskerne vil kræve mere og mere båndbredde til deres online-aktiviteter, er fibernet en sikker investering i fremtiden – og dermed også i din friværdi.

Tjek om du kan få fibernet på din adresse.

* home.dk
Fiberbredbånd giver bare bedre familieoplevelser end almindeligt bredbånd

Måske er du én af de mange, der tænker: "Hvorfor skulle fibernet være relevant for mig - jeg har jo allerede bredbånd?" Men ligesom der er forskel på et propelfly og en jumbojet, er der også forskel på almindeligt bredbånd og fiberbredbånd - både hastigheden, stabiliteten og oplevelsen er simpelthen bedre med en fiberløsning. Og dét er ikke bare en gang imellem, men hele tiden.

Internettrafik med lysets hastighed
De fleste er slet ikke klar over det. Men der er stor forskel på almindelige bredbåndsforbindelser og moderne fiberbredbånd. For de almindelige bredbåndsforbindelser bruger telefonnettets kobberkabler til at modtage og sende data fra din internettrafik. Og disse gamle kabler er slet ikke bygget til at håndtere de store datamængder, som nutidens brug af internettet kræver.

Fibia's fiberforbindelser bruger derimod lyslederkabler til internettrafikken. Det betyder, at din internettrafik kommer til at foregå med lysets hastighed - og det kan det gamle telefonnet slet ikke hamle op med. Og det er derfor, at billedet på skærmen tit hakker eller fryser, når du har almindeligt bredbånd.

Med fibernet kan du derfor både modtage og sende langt større datamængder i sekundet end med almindeligt bredbånd. Så selvom både du, børnene, og måske børnebørnene, er på nettet samtidig, vil I altså ikke længere opleve, at forbindelsen bliver ustabil – heller ikke selvom der online både Skypes, spilles, ses film/streames, læses nyheder og chattes på én gang. Derfor er en fiberforbindelse uden tvivl en garant for gode familieoplevelser – et spil ludo og varm kakao er ikke længere helt nok. Og mon ikke en fiberrig internetforbindelse vil gøre dig endnu mere populær hos børn og børnebørn?

Samme download- og upload-hastighed
De almindelige bredbåndsløsninger tilbyder dig også sjældent samme download- og upload-hastigheder – det er derfor, at det kan tage en evighed for eksempel at uploade videoer eller feriebillederne til fremkaldelse. Og det kan også være grunden til, at børn og børnebørn brokker sig, når de spiller eller ser film online. Men med fiberbredbånd får du den samme hastighed på download og upload.

En fibernetforbindelse skal du ikke dele med naboerne
Med almindeligt bredbånd har du sikkert også tit oplevet, at din internetforbindelse er dårligere på nogle tidspunkter af døgnet end på andre. Det skyldes ganske enkelt, at båndbredden deles med dine naboer og genboer. Så når I alle er på nettet samtidig, er der mindre kapacitet ledig til hver af jer. Det betyder desværre også, at du ikke altid får den båndbredde, du reelt betaler for. Så med mindre du kan blive enige med de andre på vejen om, hvornår I hver især går på nettet, vil en fibernetforbindelse være det helt rigtige valg for dig.

Tjek om du kan få fibernet på din adresse.

Danmarks bedste internet 5 år i træk

Fibia leverer Waoo Fiberbredbånd, som igen i år er blevet kåret som bedst i test* af vores mange tilfredse kunder. Det betyder, at vi for 5. år i træk topper listen på både kundeloyalitet og produktkvalitet. Det betyder du kan få det allerbedste produkt, så du kan få mere ud af internettets mange muligheder.

Så hvorfor ikke udskifte din almindelige bredbåndsforbindelse med en topmoderne fiberløsning og dermed få hurtigere hastighed og bedre stabilitet for dine penge? Lige nu kan du få en 75/75 Mbit/s forbindelse inkl. streamingtjenesten C More i 6 måneder til kun 199 kroner**.

Men tjek først om du kan få fibernet på din adresse.

* Loyalty Group. "Bedst i test" 2012-2016.
** Min. Pris 1.194,-. Hertil kommer tilslutning til fibernettet (engangsbeløb) i nye områder 1.995,-, i allerede etablerede områder 500,-. Prisen gælder 6 mdr., herefter fra 339,- pr. md. Forudsætter adgang til Fibias fibernet. C More abonnement inkluderet i 6 mdr.
Sådan skifter du nemt til fibernet

Måske du tænker, at det er alt for besværligt at udskifte din gammeldags bredbåndsforbindelse med en moderne fiberforbindelse. Men der tager du fejl. For når først du har bestilt din nye forbindelse og fortalt os, om du blot ønsker internet eller også en tv-pakke, og eventuelt en fastnettelefon, ja, så er det faktisk lige før, at du bare kan læne dig tilbage i sofaen. Inden du får set dig om, har du den bedste internetforbindelse på markedet.

Vi sørger nemlig for at etablere fiberkablet fra vejen og under jorden ind til dit hus, og trækker herefter fiberen indenfor i din bolig, hvor vi også opsætter dén fiberboks, som giver dig adgang til internet - og til tv og telefoni, hvis du ønsker det. Og når boksen først er på plads, kan du straks begynde at bruge din nye fiberforbindelse. Meget nemmere bliver det vist ikke.

Men husk at tjekke om du kan få fibernet på din adresse før du bestiller din fiberforbindelse. Du kan tjekke det her »

Læs vores trin-for-trin-guide for boliger på Sjælland og øerne.

Læs vores trin-for-trin-guide for boliger på Jylland.
Få én på opleveren til kun 199,- om måneden

Ord er ikke altid nok - nogle gange skal man se det for at tro det. Hos Fibia vil vi derfor gerne give dig og resten af familien muligheden for at opleve den store forskel på moderne fiberbredbånd og almindeligt bredbånd. Og dét til en rigtig god pris. For vi tør næsten vædde på, at I med fibernet vil få jer noget af en aha-oplevelse – så jeres nuværende bredbåndsforbindelse vil komme til at ligne et levn fra en svunden tid.

Så hvis du bestiller inden den 31. august i år, kan du give dig selv og din familie en fantastisk oplevelse på internettet med vores fibernetløsning. Bestil en Waoo Fiber 75/75 og få C More med i 6 måneder til kun 199 kroner*.

Læs mere om vores gode kampagnetilbud.

Men husk at tjekke om du kan få fibernet på din adresse, før du bestiller din nye internetforbindelse. Du kan tjekke det her »

* Min. Pris 1.194,-. Hertil kommer tilslutning til fibernettet (engangsbeløb) i nye områder 1.995,-, i allerede etablerede områder 500,-. Prisen gælder 6 mdr., herefter fra 339,- pr. md. Forudsætter adgang til Fibias fibernet. C More abonnement inkluderet i 6 mdr.
Tjek om du kan få fiber
Tjek om du kan få fiberbredbånd der hvor du bor.
Prøv vores fibertjekker