Forestil dig internet som det burde være

Måske kan du rent faktisk få internet, som det burde være

Fiberbredbånd fra Fibia er internet, som det burde være – lynhurtigt, stabilt og med knivskarpe skærmoplevelser. Og så giver det endda direkte adgang til Waoo TV med masser af valgfrihed. Fiberbredbånd er så nyt, at det ikke er lagt ud i hele Danmark endnu. Måske er du en af de heldige, der bor i et område, hvor Fibia nu kan tilbyde dig fibernet?

Samsung tv du kan vinde af fibia

Tjek, om du kan få det, dér hvor du bor og vind et 50" Samsung 4K TV (værdi 4.995 kr.)

Konkurrencebetingelser

Quotation marksSe, hvad vi mener med internet som det burde være

Klik og opdag, hvad du får med vores nemme internetpakke.

Internet

Wi-fi

TV

Service

Fiber

  • Waoo Fiber Extra giver dig en internethastighed på 300/300 Mbit/s

Det er nok til, at hele familien kan være på nettet samtidig – helt uden besvær.

  • Du får lynhurtigt fiberbredbånd – med garanti

Med Waoo fiberbredbånd får du hastighedsgaranti1. Dvs. du altid får den hastighed, du betaler for. Uanset om du up- eller downloader.

  • Du får Danmarks bedste internet – det siger vores kunder

waoo bedst i test

1 Waoo hastighedsgaranti forudsætter, at testen er gennemført på testdinhastighed.dk og rapporteret efter betingelserne. Gælder ikke på wi-fi.

  • Du får Smart WiFi, der sætter turbo på dit trådløse netværk

Du får Waoo Smart WiFi med i pakken uden ekstra pris. Dvs. udvidet wi-fi, der med 2 eller flere enheder kan forbedre rækkevidden af det trådløse netværk i hele dit hjem. Waoo Smart WiFi består af 2 enheder. Du kan bestille én ekstra enhed.

  • Du får dækning i hele huset med ny intelligent wi-fi-teknologi

Wi-fi-sættet sikrer, at du altid har det optimale wi-fi-signal, uanset hvor du er online i dit hjem. Ellers er det jo lige meget med lynhurtigt fiberbredbånd, synes vi.

  • Helt officielt den "Bedste wi-fi-løsning"

Waoo Smart WiFi fik prisen som den bedste wi-fi-løsning til hjemmet ved Wi-Fi NOW Awards1. Det er en af verdens førende wi-fi-konferencer.

1Kåret ved den internationale konference WI-FI Now i London 25. oktober 2016.

  • Waoo TV-pakker er fyldt med valgfrihed

Når du kan få fibernet fra Fibia, får du også mulighed for at få Waoo TV. Det betyder, at vi har tv-pakker til dig og resten af familien med alle de populære kanaler – inkl. TV3 og TV3 Puls. Uanset hvilken Waoo TV-pakke du bestiller, så får du den første måned til 0 kr.1

  • Bestil en Waoo TV-pakke og tilkøb dine yndlingskanaler enkeltvis

Du køber typisk Waoo Frit Valg Kanaler sammen med Mini TV-pakke eller Lille TV-pakke, men du kan også købe dem med de øvrige tv-pakker fra Waoo og Viasat. Der er mange forskellige Waoo Frit Valg Kanaler, så du kan sikkert finde én eller flere, som du kunne tænke dig. Du kan købe kanalerne direkte med din fjernbetjening og se dem med det samme.

Læs mere om vores tv-pakker »

1Herefter gældende listepriser, som findes på fibia.dk. Alle tv-pakker forudsætter et abonnement på fiberbredbånd. Kampagneprisen gælder for nye kunder. Gælder ikke ved bestilling af Viasat Basis og Sport samt TV 2 Kampagnepakke. Mindsteprisen for Waoo Mini TV-pakke (18 kanaler) er 645 kr. (1x0 kr.)+(5x129 kr.). Bindingsperioden er 6 måneder. Leveres ikke over alt. For oplysning om forventet leveringstid kontakt Fibias Kundecenter på 59 21 56 44. Se også fibia.dk/bredbaandsfakta. Udbydes af Fibia P/S, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge. Der gælder 14 dages fortrydelsesret.

  • Vi hjælper dig godt i gang – det skal jo være nemt

Vi tilslutter fibernettet. Vi sørger for, at dit internet virker. Vi hjælper med opsætning af Smart WiFi, så det dækker hele huset. Og vi får én computer, ét tv og én fastnettelefon koblet op, så det hele spiller.

  • Det rare ved fibernet

Forskellen mellem almindeligt bredbånd og moderne fiberbredbånd er, at internetsignalet bliver leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, får du en stabil hastighed og bedre skærmoplevelser – så du er klar til 4K, der er fremtidens tv-format.