Forestil dig internet som det burde være

Måske behøver du ikke at finde dig i dårligt internet?

Fiberbredbånd fra Fibia er internet, som det burde være – lynhurtigt, stabilt og med knivskarpe skærmoplevelser. Men det er så nyt, at det ikke er lagt ud i hele Danmark endnu.

Samsung tv du kan vinde af fibia

Tjek, om du kan få det, dér hvor du bor og vind et 50" Samsung 4K TV (værdi 3.999 kr.)

Konkurrencebetingelser

Quotation marksSe, hvad vi mener med internet som det burde være

Klik og opdag, hvad du får med vores nemme internetpakke.

Internet

Wi-fi

TV

Service

Fiber

  • Waoo Fiber Extra giver dig en internethastighed på 300/300 Mbit/s

Det er nok til, at hele familien kan være på nettet samtidig – helt uden besvær.

  • Du får lynhurtigt bredbånd – med garanti

Med Waoo fiberbredbånd får du hastighedsgaranti1. Dvs. du altid får den hastighed, du har betalt for. Uanset om du up- eller downloader.

  • Du får Danmarks bedste internet – det siger vores kunder

waoo bedst i test

1 Waoo hastighedsgaranti forudsætter, at testen er gennemført på testdinhastighed.dk og rapporteret efter betingelserne. Gælder ikke på wi-fi.

  • Du får Smart WiFi, der sætter turbo på dit trådløse netværk

Du får Waoo Smart WiFi med i pakken uden ekstra pris. Dvs. udvidet wi-fi, der med 2 eller flere enheder kan forbedre rækkevidden af det trådløse netværk i hele dit hjem. Waoo Smart WiFi består af 2 enheder. Du kan bestille én ekstra enhed.

  • Du får dækning i hele huset med ny intelligent wi-fi-teknologi

Wi-fi-sættet sikrer, at du altid har det optimale wi-fi-signal, uanset hvor du er online i dit hjem. Ellers er det jo lige meget med lynhurtigt fiberbredbånd, synes vi.

  • Helt officielt den ”Bedste wi-fi-løsning”

Waoo Smart WiFi fik prisen som den bedste wi-fi-løsning til hjemmet ved Wi-Fi NOW Awards. Det er en af verdens førende wi-fi-konferencer.

  • Du kan få alle de kendte kanaler fra Waoo og Viasat

Du kan vælge blandt de populære tv-pakker fra Waoo og Viasat og skræddersy dine tv-oplevelser med mange Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker.

  • Vi hjælper dig godt i gang – det skal jo være nemt

Vi tilslutter fibernettet. Vi sørger for, at dit internet virker. Vi hjælper med opsætning af Smart WiFi, så det dækker hele huset. Og vi får én computer, ét tv og én fastnettelefon koblet op, så det hele spiller.

  • Det rare ved fibernet

Forskellen mellem almindeligt bredbånd og moderne fiberbredbånd er, at internetsignalet bliver leveret via et lyslederkabel, der bliver ført direkte ind i dit hus. Vælger du fibernet, får du en stabil hastighed og bedre skærmoplevelser – så du er klar til 4K, der er fremtidens tv-format.